Подання

Онлайн-подання

Вже маєте ім'я користувача/пароль для ?
Перейти до входу

Потірібні ім'я користувача/пароль?
Перейти до реєстрації

Реєстрація і вхід потрібі для того, щоб подати матеріали онлайн і для того, щоб перевірити статус поточного подання.

 

Інструкція для авторів

Видання праць конференції

Тези наукових доповідей будуть опубліковані в електронному збірнику матеріалів, що буде розміщений за адресою: http://conferences.eenu.edu.ua

Робочі мови конференції – всі європейські мови. Обсяг – 1 сторінка, 2000-2500 друкованих знаків без пробілів. Текст набирати в редакторі Microsoft Word for Windows; шрифт тексту – Times New Roman, 12 pt, інтервал – 1. Параметри сторінки: ліве поле – 30 мм, праве – 15 мм, верхнє – 20 мм, нижнє – 20 мм.

Структура: Перший рядок – назва (великими літерами, шрифт – жирний, вирівнювання по центру). Другий рядок – ім’я та прізвище автора (авторів) (шрифт – жирний, вирівнювання по центру). Третій рядок – науковий ступінь, вчене звання, посада автора, повна назва вищого навчального закладу (наукової установи), в якому працює (навчається) учасник конференції, електронна адреса (шрифт – курсив, вирівнювання по ширині сторінки). Далі йде текст вирівняний по ширині сторінки (абзац – 0,75 см), який повинен містити такі необхідні елементи: вступ, методи дослідження, результати дослідження, висновки.

Відповідальність за зміст поданих матеріалів несуть автори. Оргкомітет залишає за собою право відхиляти тези, що не відповідають зазначеним вимогам.

Статті будуть друкуватися у журналах «Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві» http://sport.eenu.edu.ua (Україна); «Physical Activity Review» http://www.physactiv.ajd.czest.pl (Польща) і «Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie Kultura Fizyczna» http://www.wp.ajd.czest.pl/kultura-fizyczna (Польща). Вимоги до статей (керівництво для авторів) подано на сайтах журналів.

Після рецензування статей повідомлення про прийняття до друку (чи відхилення) будуть надіслані авторові лише на електронну адресу. При умові позитивної рецензії статті автор здійснює оплату (для громадян України – поповнення карткового рахунку ПриватБанку за номером 5168757319057404, одержувач Томащук О.Г.) і надсилає копію квитанції про оплату на e-mail: olena.tomaschuk@eenu.edu.ua

Для учасників інших країн. Увага! В Україні працюють наступні системи переказів:

  1. Спосіб переказу: Western Union на Томащук Олена Григорівна (Tomashchuk Olena) (надіслати код переказу та прізвище, ім’я особи, яка здійснювала оплату на e-mail: olena.tomaschuk@eenu.edu.ua)
  2. 2. For Bank Transaction (Bank transfer charges to be paid by authors only)

Payment details receiving SWIFT in US dollars (USD)

(Платіжні реквізити для одержання SWIFT у доларах США (USD)

Payment to be Made

100 USD

BENEFICIARY:

INDYKA SVITLANA, Ukraine, Volynska area, c.Lutsk, st. Arkhitektora Metelnytskoho, build. 4,fl 56.

IBAN:

UA393052990005168757319993301

ACCOUNT:

5168757319993301

BANK OF BENEFICIARY

Beneficiary bank

PRIVATBANK, 50 NABEREZHNAYA POBEDY ST., DNIPRO,

49094

SWIFT CODE: PBANUA2X

INTERMEDIARY BANK

Correspondent bank

JP MORGAN CHASE BANK

SWIFT CODE: CHASUS33

CORRESPONDENT ACCOUNT

Beneficiary bank’s account with

Correspondent bank

 

0011000080

The certificate is issued to be provided upon request

Адреса оргкомітету:

43021, Волинська обл. м. Луцьк, вул. Винниченка, 30, ауд.116.

Координатор Томащук Олена Григорівна

Контакти: м.т. +38(050)1815896; e-mail: olena.tomaschuk@eenu.edu.ua

 

ЗАЯВКА

на участь у Міжнародній науково-практичній конференції

«Фізична активність і якість життя людини»

 

Країна, ______________

Повна назва вищого навчального закладу _______________________________________

Прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання________________________

Рік навчання (для магістрів, аспірантів) _________________________________________

Назва доповіді ______________________________________________________________

Напрям (секція) _____________________________________________________________

Контактні телефони _________________________________________________________

E-mail (ОБОВ'ЯЗКОВО): ____________________________________________________

 

Оргкомітет конференції бажає творчих успіхів!

 

Контрольний перелік підготовки до подання

  1. Представлені результати не публікувалися раніше та не були подані на іншу конференцію (або ж пояснення подані у Коментарях до Голови).
  2. Файл, який надсилається представлений у форматі документів OpenOffice, Microsoft Word, RTF, WordPerfect.
  3. Всі посилання в тексті (наприклад., http://pkp.sfu.ca) активні і готові для переходу при натисканні на них.
  4. Відступ між рядками в тексті одинарний; використовується шрифт розміру 12; використовується курсив замість підкресленого тексту (за виключенням посилань); всі ілюстрації, графіки, таблиці розміщені в тексті на відповідних місцях, а не наприкінці.
  5. Текст оформлений згідно стилістичних та бібліографічних вимог представлених у Інструкції для авторів, яка знаходиться в розділі Про Конференцію.
  6. При поданні матеріалів у рецензовану гілку конференції, ім'я авторів видаляються з наданих файлі, з "Автор" та роком видання, що використовуються у бібліографії та примітках під рядками, замість імені автора, назви праці, та ін.
  7. При поданні матеріалів на рецензування, всі документи Microsoft Office (включно із Додатковими файлами) зберігаються шляхом переходу до меню Файл і вибором опції Зберігти Як; натисканням на опцію Інструменти (або Опції в Mac); натисканням на опцію Безпека; вибором "Видалити персональну інформацію з властивостей файла при збереженні"; натисканням опції Зберігти.
 

Зауваження з авторських прав

Автори, які подають матеріали на цю конференцію погоджуються із наступними умовами:
a) Автори зберігають авторські права на їхні праці, проти дозволяють конференції розмістити цю неопубліковану роботу за Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим мати вільний доступ, використовувати і розповсюджувати працю, з посиланням на авторство праці та її початкове представлення на цій конференції
b) Автори можуть відмовитись від умов CC ліцензії і обумовити окремі, додаткові вимоги щод неексклюзивного розповсюдження і подальшої публікації цієї роботи(наприклад, опублікувати виправлену версію в журналі, завантажити її в репозиторій установи або опублікувати у книзі), з посиланням на відомості про її перше представлення на цій конференції.
c) Додатково, ми підтримуємов авторів завантажи та опублікувати працю оналй (наприклад, в репозиторіях установи або на власному веб-сайті) в будь-який момент до або після конференції.

Декларація приватності

 

Імена та адреси електронної пошти, введені на сайті конференції будуть використовуватись виключно для вказаних цілей цієї конференції і не будуть публікуватися для інших цілей або для іншої сторони.